Fény Utcai Piac

Hírek - Archívum

Anyák napi palántaültetés a Fény Utcai Piacon // Május 7.

Vasárnap palántaültetésre várjuk a gyerekeket, ahol kis segítséggel, dekorálással elkészíthetik személyre szóló anyák napi ajándékukat.

Több helyszínen is várjuk a családokat, ahol agyagcserepet díszíthetnek és virágpalántát ültethetnek, hogy meglepjék a gyerekek az anyukákat, akik egész évben a hátukon viszik a világot. Várunk szeretettel, palántákkal és cserepekkel vasárnap 10 órától 13 óráig a Fény Utcai Piacon!

További részletek

Makers' Market - Május 7. - Anyák napja

Legnagyobb örömünkre visszatér a Zöld Pici Piac!

Ezúttal egy vadonatúj helyszínen, a budai Fény utcai piacon rendezzük meg a város legmenőbb baba-mama-gyerek vásárának különleges, zöld változatát. A Zöld Pici Piac egy olyan vásár, ahol hazai készítők környezetbarát és fenntarthatósági szempontokat előtérbe helyező termékeit tudjátok megvásárolni: kismamáknak, gyerekeknek, babáknak tervezve és nagy gondossággal válogatva.

További részletek

Kenyérlelke Fesztivál Húsvéti Piac // április 2. vasárnap

2023.03.28.

2023. április 2.-án megrendezzük az első húsvéti, Kenyérlelke fesztivált a Fény utcai piacon.

A találkozó alkalmával megrendezünk egy versenyt is. Az erőpróbán kalács kategóriában szabadon indulhat bárki. A legjobbnak találtatott alkotásokat, a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Készülünk workshopokkal is ahol megtanulhatjuk a kalács készítés folyamatait. Természetesen közben a legjobb kézműves pékségektől lehet vásárolni. A rendezvény ingyenes Jelentkezés a versenyre: www.kenyerlelke.hu Sok szeretettel, a szervezők

További részletek

Virágokban és napfényben úszó, boldog nőnapot kívánunk a hölgyeknek! ☀️

2023.03.08.

Virágokban és napfényben úszó, boldog nőnapot kívánunk a hölgyeknek! ☀️

További részletek

A hónap utolsó vasárnapján újra megtelik a piac a hazai alkotók gyönyörű tárgyaival!✨

2023.03.05.

A kortárs design élvonalát képviselő tervezők munkáit itt élőben is megtekintheted, lesz akusztikus zene, workshop, finom falatok és ráadásul még a négylábúakat is szeretettel várjuk!🐶n

További részletek

Bringabörze

2023.02.28.

Várjuk a kerékpározás szerelmeseit a Fény Utcai Piacon!🚴 A Budai Bringabörzén értékesítheted használt kerékpárjaidat, felesleges bringás kellékeidet, vagy éppen be is szerezheted azt a modellt, amire szükséged van. Az eladásra két módon van lehetőséged, részletekért kattints az eseményre! 👇 Bringabörze a Fény Utcai Piacon

További részletek

ADOMÁNYGYŰJTÉS AZ UKRAJNÁBÓL MENEKÜLTEK SZÁMÁRA

2022.03.28.

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ is csatlakozott a II. kerületi adománygyűjtéshez az Ukrajnából menekültek megsegítésére! Vásárolj be a Piacon és vegyél pluszban gyümölcsöt (kivéve citrusfélék) a kerületben elhelyezett menekült családok ellátása céljából. Továbbá nagy szükség van tartós élelmiszerre, valamint tisztálkodó és higiénés eszközökre is. Ezek mellett szállítási kapacitást/felajánlást is szívesen várunk, hogy az adományok időben eljussanak a rászorulókhoz. A gyűjtőhelyszín a Fény Utcai Piac legfelső szintjén lévő 17.sz. üzlethelyiség.

Köszönjük!

További részletek

Egyszer volt Budán…. bringa vásár!

2022.03.01.

Március 27-én a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központban megrendezzük az I. Budai BringaBörzét. Megválnál használt kerékpárodtól és/vagy rolleredtől? Jelentkezz eladónak és találkozzunk 2022. 03. 27-én vasárnap, és éld át az igazi piaci élményt! Legyen roller vagy bringa, ezen az eseményen gazdára talál! Érdeklődni és jelentkezni a budaibringaborze@fenyutcaipiac.hu e-mail címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: https://forms.gle/GYeiFbvFMntgxtyy9

További részletek

NYEREMÉNYJÁTÉK!

2022.02.22.

Brokkoli Benőnek 2022.02.22-én rosszul kezdődött a napja, ugyanis 2-est kapott matekból Javíthat, ha 2 db pótfeladatot helyesen megold, így azonnal neki is látott, be is adta, de még nincs visszajelzés, így nem tudja, hogy jók-e az eredmények, amiket kiszámolt, és nagyon izgul A Fény Utcai Piac szeretne segíteni neki, így arra kéri az oldal látogatóit, hogy oldják meg ők is a feladványokat, így kis zöld barátunk talán megnyugszik. Végül pedig Benő remélhetőleg jobb jegyet, a helyes megfejtők között kisorsolt 2 db látogató viszont biztosan 10.000-10.000 Ft értékű zöldség-gyümölcs kosarat kap.

1., (2+0-2)x2-0+2x 2-2=?

2., Rebarbara Rebeka és Alma Aladár elindul a Fény Utcai Piac futóversenyén. Rebeka 2 métert 20 másodperc alatt tesz meg, Aladár 20 métert 2 perc 20 másodperc alatt. Ki ér előbb a 200 méterre lévő célba?

Kommentben várjuk a helyes megfejtéseket egészen 22 óra 22 percig! Sorsolás 2022. 02. 23-án.

Játékszabályzat

További részletek

ÜNNEPI JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS

2021.11.22.

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A RÁSZORULÓKNAK!
Már hagyománnyá vált, hogy ebben az időszakban gyűjtést szervezünk azoknak a családoknak, akik nehéz körülmények között élnek. 2021. november 29. és december 17. között a Piac területén kihelyezett gyűjtőládákba adományként felajánlott tartós élelmiszereket, zöldségeket, gyümölcsöket és gyerekjátékokat várunk, amelyeket a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttatunk el a Heves települése élő rászoruló gyermekek és családok részére, hogy szebbé tegyük számukra az ünnepeket.

További részletek

Kedves Vásárlóink!

2021.11.30.

A decemberi nyitva tartás az alábbiak szerint alakul. Az ünnepi időszakban az egyes üzlethelyiségek egyedi nyitva tartás szerint üzemelnek (figyelembe véve a járványügyi korlátozásokat), melyről közvetlenül az üzlethelyiségek üzemeltetőinél tudnak érdeklődni.

További részletek

Tisztelt Vásárlóink

2021.11.19.

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ zárt tereiben és zárt üzlethelységeiben 2021. 11. 20-tól kötelező a maszk használata!

FELHÍVÁS – ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉG

2021.11.11.

Advent a Fény Utcai Piacon Kereskedők, árusok, vállalkozók jelentkezését várjuk a Fény Utcai Piac helyszínére kézműves vagy vendéglátós partnerként. Az adventi vásár terveink szerint november 26. és december 24. között folyamatosan üzemel majd. Az alábbi címen található jelentkezési lapot, kérjük, legkésőbb november 18-ig töltsék ki. https://www.fenyutcaipiac.hu/adventi-vasar.html

További részletek

Kedves Vásárlóink!

2021.10.25.

2021. november 1-jén hétfőn, Mindenszentek napján a Piac ZÁRVA tart.

További részletek

Fény Utcai Piac vásárlási és piacra járási szokások

2021.10.18.

Friss áru, hatalmas választék és széleskörű szolgáltatások? Ha ezekről Neked is a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ jut eszedbe, akkor töltsd ki kérdőívünket! Az anonim kitöltés csak néhány percet vesz igénybe. Köszönjük mindenkinek, aki kitölti.

További részletek

JÁTSSZ VELÜNK A DINNYE VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL!

2021.07.30.

Tudtad, hogy a dinnyének is van világnapja? Augusztus 3-án Ennek alkalmából pedig egy három napon át tartó nyereményjátékkal ünneplünk a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ Facebook oldalán! Az augusztus 3-tól 5-ig zajló nyereményjáték-sorozatunk keretén belül minden nap egy-egy kérdést teszünk fel, amelyre a komment szekcióban adhatnak választ a résztvevők. A nyereményjáték végén mind a három kérdéshez érkező helyes megfejtések gazdái közül egy-egy nyertes kerül kisorsolásra. Augusztus 5-én, 16 órakor sorsolunk, a nyertesek pedig egy-egy 10.000 Ft értékű zöldség-gyümölcs kosarat kapnak Játékszabályzat

További részletek

JÁTSSZ ÉS NYERJ AZ 5 NAPON ÁT TARTÓ JÁTÉKHÉTEN!

2021.07.08.

Töltsd fel magad vitaminnal nyár közepén is, játssz az öt napon át tartó nyereményjátékon a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ Facebook oldalán és nyerj egy kosár vitaminbombát! A július 12-től 16-ig zajló nyereményjáték-sorozatunk keretén belül minden nap egy-egy kérdést teszünk fel, amelyre a komment szekcióban adhatnak választ a résztvevők. A nyereményjáték végén mind az öt kérdéshez érkező helyes megfejtések gazdái közül 1-1 nyertes kerül kisorsolásra. Július 16-án, 16 órakor sorsolunk, a nyertesek pedig egy-egy 10.000 Ft értékű zöldség-gyümölcs kosarat kapnak. Játékszabályzat

További részletek

FÉNY UTCAI BÖRZE VINYL, LP, CD, DVD

2021.06.28.

Használt és új zenei kiadványok adás-vétele, csereberéje a Fény utcai Piac és Kereskedelmi Központ területén, az első alkalommal 2021. július 18-án megrendezésre kerülő Fény Utcai Börzén. Árusító asztalok korlátozott számban bérelhetőek, érdeklődni a fenyborze@gmail.com emailen vagy a 06 70 566 66 09-es mobilszámon lehet.

Időpont:
2021. JÚLIUS 18., VASÁRNAP 10:00 – 16:00.

Helyszín:
Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ, 1024 Budapest, Lövőház u. 12.

A rendezvényre a belépés ingyenes. Gyalogos bejárat a Retek utca felől.

Autóval a MAMMUT Parkolóház P2 és P3 szintjéről lehet bejönni. A parkolás vasárnapi napon 3 órára ingyenes!

További részletek

GASZTRO FACEBOOK LIVE SASS DANIVAL

2021.06.08.

Szeretsz főzni? Kíváncsi vagy új tippekre? Tarts velünk június 21-én 17 órakor itt Facebookon, mert Sass Dani népszerű séf fog főzni élő közvetítés keretein belül a konyhájából! A live-ban egy isteni finom fogást fog elkészíteni olyan termékekből, amelyeket a Fény Utcai Piacon vásárolt Nyomj az ‘Ott leszek’-re a Facebook eseményben, hogy véletlenül sem maradj le a közvetítésről.

További részletek

GYEREKNAPI RAJZPÁLYÁZAT!!!

2021.04.26.

Kérjük a kedves szülőket, hogy osszák meg csemetéikkel az alábbiakat:)

Te milyen mesefigurát képzelsz el egy zöldségből vagy egy gyümölcsből? Két lábon járó vidám alma? Vagy egy morcos répa? Most minden a Te fantáziádra van bízva!

Április 26-tól egészen május 18-ig várjuk privát Facebook üzenetben azokat a rajzokat, ahol egy gyümölcs vagy egy zöldség “életre kel” és mesefigurává változik. Külön díjazzuk az óvodás, az alsós és a felsős gyermekeket, mégpedig 50-50 000 Ft értékű ajándékcsomaggal, amiben van sok-sok zöldség, gyümölcs, de persze játék is.

Részletes játékszabályzat ide kattintva érhető el.

További részletek

Április 11-e a magyar költészet napja!

2021.04.08.

Április 11-e a magyar költészet napja! Tavaly a Piac területén versmondással ünnepeltünk, idén sajnos csak online formában, de ünneplünk. Április 11-től egy héten át minden nap magyar költők verseivel jelentkezünk, és, hogy stílszerűek legyünk, olyan versekkel, amelyek a piachoz kapcsolódnak

Kellemes időtöltést kívánunk!

További részletek

Húsvéti nyitva tartás

2021.04.01.

Kedves Vásárlóink! A húsvéti nyitva tartás az alábbiak szerint alakul:

  • 2021. április 2. Nagypéntek: Zárva
  • 2021. április 3. Szombat: Szombati nyitva tartás, figyelembe véve a koronavírus miatti korlátozásokat
  • 2021. április 4. Húsvét vasárnap: Zárva
  • 2021. április 5. Húsvét hétfő: Zárva

További részletek

NÁLUNK A NŐNAP 3 NAPIG TART!

2021.01.25.

Idén egy nyereményjáték-sorozattal kedveskedünk e nemes nap alkalmából. A március 6-án, 7-én és 8-án zajló nőnapi nyereményjáték-sorozatunk keretein belül minden nap egy-egy kérdést teszünk fel, melyre a komment szekcióban adhatnak választ a résztvevők. Március 9-én sorsolunk, és három nyertest hirdetünk, akik egy-egy 10.000 Ft értékű, zöldség-gyümölcs kosarat kapnak. A játékban a hölgyek mellett akár urak is részt vehetnek, akik így egy hölgy ismerősüknek nyerhetik meg az értékes ajándékcsomagok egyikét. Boldog Nőnapot Kíván a Fény Utcai Piac!

Játékszabályzat: http://fenyutcaipiac.hu/upload/Feny-Utcai-Piac_Nonap_Jatekszabalyzat.pdf

További részletek

Te miért szereted?

2021.01.25.

Színes és illatos? Kedvesek a kereskedők? Zamatosak a gyümölcsök? Van egy kedvenc hentes? Sokan már sok tíz éve járnak ide hozzánk, hogy miért? AZ ÉN PIACOM című sorozat keretében várjuk kedves vásárlóink gondolatait, hogy nekik mit jelent a Fény Utcai Piac, miért járnak ide szívesen. Ezen gondolatokat pedig szeretnénk megosztani a többi vásárlóval, így várjuk mindenki Facebook privát üzenetét, amiket megosztunk névvel együtt itt a Piac Facebook oldalán, persze csak ha a beküldő szeretné. :)

Emellett gasztroszakemberek véleményét, valamint a Fény Utcai Piac kereskedőinek bemutatkozását is megosztjuk AZ ÉN PIACOM akció keretein belül. Na és Te miért szereted? :) Írd meg nekünk Facebookon privát üzenetben!

További részletek

Tisztelt vásárlók! Tisztelt Érdeklődők!

2021.01.06.

A Fény Utcai Piac Kft. - mint a Fény Társasházban a két piaci szinten található üzlethelyiségek tulajdonosa - lazított a tulajdonában lévő üzlethelyiségek bérbeadásához kapcsolódó profilkötöttségen. Az alábbi határozat szerint a jövőben az élelmiszer kereskedelemhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások és kapcsolódó profilok szerint is bérebadhatóak lesznek az üzlethelyiségek.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben a megváltozott lehetőségek felkeltették érdeklődésüket, a további konkrét információkért hívják a (36-1) 345-4112 telefonszámot.

További részletek

Véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett téli jótékonysági akciónk!

2020.12.17.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezalatt a nehéz időszak alatt is adományozott! Az Alapítvány már átvette a felajánlásokat, és el is kezdték szétosztani az összegyűjtött élelmiszert, gyümölcsöket és zöldségeket. Mi még hozzáraktunk sok-sok gyümölcsöt.

Biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes felajánlással szebbé tudtuk tenni egy családnak az ünnepét!

Köszönjük még egyszer mindenkinek!

A képen Kromek Henriett, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke átveszi az adományokat Varga Lászlótól, a Fény Utcai Piac Társasház Intéző Bizottságának elnökétől

További részletek

Örömmel köszöntjük a Buja Disznó-k Buda-t a Fény Utcai Piacon!

2020.12.08.

Bíró Lajos is átszavaz Pestről Budára, de a piaci koncepció marad – megnyitott a Buja Disznó-k Buda

További részletek

ADVENTI GASZTROKALENDÁRIUM A FÉNY UTCAI PIACTÓL

2020.11.24.

Készülődj Karácsonyra a Fény Utcai Piaccal! Az ünnepek közeledtével szeretnénk mi is adni valamit: az Adventi időszakban, december 1. és december 24. között minden nap megosztunk egy-egy karácsonyi tippet Bezselics Ildikó gasztroblogger közreműködésével, amelyek könnyíthetik, esetleg izgalmasabbá tehetik a karácsonyi menü elkészítését. Tudjuk, hogy sokszor mennyire időigényes és stresszel teli a karácsonyi ebédek, vacsorák előkészítése - reméljük, hozzá tudunk járulni, hogy idén ez könnyebb legyen. December 1-től tehát figyeld minden nap a Facebook, illetve Instagram oldalunkat az izgalmasabbnál izgalmasabb, na és persze ízletesebb tippekért!

További részletek

ÜNNEPI JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS!

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A RÁSZORULÓKNAK!

2020.11.17.

Már hagyománnyá vált, hogy ebben az időszakban gyűjtést szervezünk azoknak a családoknak, akik nehéz körülmények között élnek. Ez az év pedig tovább nehezítette a helyzetüket. 2020. november 23. és december 16. között a Piac területén dobozokat helyezünk ki, amelyekbe adományként felajánlott tartós élelmiszereket, zöldségeket és gyümölcsöket várunk, amelyeket a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttatunk el a rászoruló gyermekek és családok részére, hogy szebbé tegyük számukra az ünnepeket.

Mi is csatlakozunk, friss gyümölcsöt és zöldséget adományozunk.

Reméljük, Te is csatlakozol hozzánk! Köszönjük!

További részletek

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

2020.10.19.

Tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ 2020. október 23-án, pénteken, ZÁRVA tart!

 

Légy te is a Fény Utcai Piac gasztroguruja!

2020.10.02.

Túl sós lett a leves? Híg a főzelék? Meg lehet őket menteni, de hogyan? Oszd meg velünk főzési, sütési tippedet, ötletedet! Október 12-től egészen december 28-ig hétfőnként közzéteszünk egy ötletet, tippet a Facebook oldalunkon, a neveddel együtt (persze, csak ha szeretnéd. A tippeket október 31-ig várjuk Facebook privát üzenetben! A játékszabályzatot az alábbi linken olvashatod el:
https://www.facebook.com/notes/fény-utcai-piac/heti-gasztroguru-játékszabályzat/3912784782069171?av

További részletek

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

2020.08.18.

Tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ 2020. augusztus 20-án, csütörtökön, ZÁRVA lesz. 2020. augusztus 21-én, pénteken és 22-én, szombaton a szokásos időpontokban várja a vásárlóit.

 

Megnyílt a KultúrFényPont!

2020.08.07.

A II. kerület (Budapest) a Fortepan és a POKET zsebkönyvek közreműködésével elindította a KultúrFényPontot, amely a Fortepan gyűjteményének állandó, ingyenesen látogatható kiállítóhelye lesz időről időről változó kiállításokkal.

További részletek

Lezárult a négy héten át tartó adománygyűjtési akciónk!

2020.08.03.

Lezárult a négy héten át tartó adománygyűjtési akciónk! A tartós élelmiszerek, valamint a friss gyümölcsök és zöldségek a Gyermekétkeztetési Alapítvány -nak köszönhetően jutottak el a rászorulókhoz. Köszönjünk mindenkinek, aki adományozott!

További részletek

22 éves a Fény Utcai Piac!

2020.06.08.

Köszönjük vásárlóink hűségét, és továbbra is várunk mindenkit szeretettel!

További részletek

Véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett téli jótékonysági akciónk!

2019.12.16.

Nagyon büszkék vagyunk, mert rekordszámú, 349 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnénk megköszönni Nektek!

További részletek

Arcfestő, csillámtetováló és lufihajtogató bohóc várja az érdeklődőket a Fény Utcai Piacon!

2019.08.17.

Érdemes ma 1-ig kilátogatni a piacra, arcfestő, csillámtetováló és lufihajtogató bohóc várja az érdeklődőket! Várunk szeretettel!

További részletek

ÁSZ 2018-2019 vizsgálat sikerrel zárult

2019.06.12.

A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ társasház megbízott üzemeltetőjénél, a Fény Utcai Piac Kft-nél az ÁSZ 2018-2019-ben átfogó vizsgálatot tartott. A vizsgálat eredményét (mely az alábbi linken megtekinthető) az ÁSZ május 24-én tette közzé a saját honlapján, melyben megállapította, hogy a Fény Utcai Piac Kft. gazdálkodása hibátlan, kiváló.

További részletek

Tegnap véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett húsvéti jótékonysági akciónk!

2019.04.16.

Több mint 100 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk Nektek!

További részletek

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A NÉLKÜLÖZŐ GYEREKEKNEK!

2019.03.14.

A Fény Utcai Piac húsvéti jótékonysági felhívást hirdet! A Gyermekétkeztetési Alapítvány rászoruló családoknak juttatja majd el a beérkező adományokat!

Időpont: 2019. március 14-től április 15-ig

További részletek

Az "Én Piacom" című fotópályázat nyertesei

2018.11.07.

Ünnepélyes pillanatok: a zsűri szerint legjobbnak ítélt fotók alkotói tegnap átvehették értékes nyereményeiket. Az "Én Piacom" című fotópályázat beérkezett pályaműveiből válogatott fotókiállításunk még november 10-ig látogatható, ahol a nyertes képeken kívül még számos fotó megtekinthető

További részletek

Húszéves a Fény Utcai Piac

2018.10.15.

Az ünnepi, 20 éves sajtótájékoztatónkon Dr. Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere is részt vett, valamint számos média képviseltette magát.

További részletek

Születésnapi Programsorozat,
Szeptember 7-én

2018.08.30.

20 évesek lettünk, ünnepelj velünk Te is! A Fény Utcai Piac számos izgalmas programmal várja látogatóit ősszel és télen egyaránt. Hogy mivel készülünk nektek?

• Karikatúra készítés
• Óriásbuborék show
• Origamizás
• Lufihajtogatás
• Arcfestés
• Retro kiállítás
• Töklámpás készítés
• Fotózás szuperhősökkel
• Bűvészshow
...és egyéb izgalmas programokkal felnőtteknek és gyerekeknek... További részletekért kövesd a Facebook oldalunkat, hamarosan újabb részleteket árulunk el. Ne maradj le Te sem!

További részletek

Hogy miért érdemes hozzánk járni?

Milyen különlegességekre bukkanhatunk vásárlás közben? A színek és illatok kavalkádjában Sass Dani, gasztroblogger kalauzolja a nézőket

További részletek

Jótékonysági akció eredménye.

2018.03.24.

Véget ért a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett húsvéti jótékonysági akciónk! Összesen 100 db 200 literes zsáknyi felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnénk megköszönni Nektek! Az Alapítvány már átvette a felajánlásokat, és el is kezdték szétosztani az összegyűjtött ruhát, élelmiszert, játékot és mindazt, amit Ti adtatok..

További részletek

A FÉNY UTCAI PIAC ISMÉT JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁST HIRDET!

2018.02.26.

A karácsonyi kezdeményezés során rengeteg felajánlás érkezett. Most szeretnénk megismételni az akciót, hogy a közelgő Húsvétra ismét tartós élelmiszereket, játékokat, ruhákat tudjunk eljuttatni a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, akik rászoruló családok között osztják szét az adományokat. Az akció ideje: 2018. február 26 - március 26. A felajánlásokat a piac területén elhelyezett dobozokba várjuk. KÖSZÖNJÜK, HA TE IS TESZEL VALAMIT A DOBOZBA!

További részletek

JÁTÉK! ...és ismét játszunk! :)

2017.12.11.

Oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben december 20-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le. .

További részletek

Segítsetek Ti is!

2017.11.14.

A Fény Utcai Piac jótékonysági felhívást hirdet! November 15 és december 15 között a Piac területén dobozokat helyezünk ki, amelyekbe adományként felajánlott tartós élelmiszereket, játékokat, ruhákat várunk, hogy szebbé varázsolhassuk az ünnepüket! Mi a szállítás előtti napokban friss gyümölcsöt és zöldségeket küldünk majd.

További részletek

Receptverseny!:)

2017.09.25.

Szeretsz főzni? Vagy csak mások receptjeit nézegetni? Akkor Tied a pálya! A FÉNY UTCAI PIAC RECEPTVERSENYT INDÍT! Főzz, és nyerj 30.000 Ft-os vásárlást a piacon, vagy szavazz, és nyerj 10.000 Ft értékű piaci vásárlást.

További részletek

JÁTÉK! ...és ismét játszunk! :)

2017.08.18.

Facebook oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben augusztus 27-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le.

További részletek

A Fény Utcai Piac lett a legnépszerűbb magyarországi piac!

2017.08.08.

Köszönjük szépen minden követőnknek, vásárlónknak, Igyekszünk megfelelni a jövőben is az immáron még magasabbra tett mércének :)!

További részletek

Nyertesünk bevetésen!

2017.06.13.

Legutóbbi játékunk zárásaként Mirjam Tóth sikeresen elköltötte a 3 000 Ft értékű nyereményét. Mirjam a gondosan válogatott zöldségekből egy ínycsiklandó levest készített, amiről képet is küldött nekünk! Még egyszer gratulálunk neki, és köszönjük mindenkinek, akik velünk játszottak. Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

További részletek

Nyereményjáték

2017.05.22.

JÁTÉK! ..és ismét játszunk :) Oldalunk azon rajongói között, akik a helyes választ leírják kommentben május 31-ig, ismét 3000 Ft-ot sorsolunk ki, ami a Piacon vásárolható le. Kérdés: Mi a Fény Utcai Piac szlogenje? Játssz, nyerj, oszd meg! :)

További részletek

Fűszer és Lélek a Fény Utcai Piacon

2017.05.09.

Bodrogi Eszter, a Fűszereslelek bloggere nálunk járt, hogy megvegyen mindent egy finom ebédhez...és a Piac elvarázsolta :) Hogy mit vásárolt, milyen kincsekre bukkant, azt nézzétek meg az alábbi kisfilmből...és szeretettel várunk Titeket is!

További részletek

Fény Utcai Piac nőnapi kisfilm

2017.03.17.

Mi így köszöntöttük Nőnapon a Hölgyeket

További részletek

Nyertesünk akcióban!

A 2016-os nagy Útlevél játékunk méltó befejezéseként az év végén Poljovka Tamara sikeresen elköltötte a 100.000 Ft-os főnyereményét, Télapónk pedig a megjelölt napokon meglepte vásárlóinkat.

Még egyszer mindenkinek köszönjük, hogy 2016-ban a Piacon vásárolt, és velünk játszott!

Keressen minket a Facebookon is!

A Fény Utcai Piac már elérhető a facebookon is.
Legújabb akcióinkat, az üzletek bemutatkozását és egyéb érdekességeket is talál facebook oldalunkon.